×

L'Inphantile Collective Family

Feastem

Finsko | * 2006
Diskografie
  • 2006: Psychotic Excess - mini CD ROM
  • 2007: Worthless - PROMO mini CD
  • 2009: Fear In Concrete - CD
  • 2011: World Delirium - CD
  • 2012: FEASTEM / KILL THE CLIENT - split 12" LP
  • 2013: Avaritia Humanae - (CD - 250,-Kč ) | (LP - 270,-Kč )
Členové
  • Petri Eskelinen: zpěv
  • Olli Nokkala : kytara
  • Niko Lainas : basa
  • Patrik Fält : bicí

Kapela FEASTEM byla založena třemi studenty (Kari (zpěv), Olli (kytara) a Anžto (basa)) Libeckerovy školy umění a řemesel v malém přístavním městě Rzaje na severozápadním pobřeží Finska. Jejich záměr byl hrát rychlý a naštvaný grind core. Po vyzkoušení několika bubeníků se seznamují s Patrikem, dalším absolventem této školy. Po intenzivním zkoušení a skládání odehrají svůj první set na Lybestock Festu 2006. Ještě téhož roku vydávají své první EP „Psychotic Excess“. Roku 2007 vydávají promo EP „Worthless“, jež jim zajistilo smlouvu na debutové album u singapurského labelu Scrotum Just Records. Debut „Fear In Concrete“ vychází na podzim roku 2008 a je velmi kladně přijato na grind core scéně, což jim napomáhá k absolvování vyčerpávajícího dvoutýdenního evropského turné po boku švédských THE ARSON PROJECT. Další evropské turné přichází v létě 2009 s řeckou bruskou SLAVEBREED. I když muselo být turné přerušeno z důvodu autohavárie a zranění Kariho, tak jednou ze zastávek byl i Obscene Extreme Fest, na kterém byla dohodnuta bližší spolupráce s Obscene Productions. Při přípravě nového alba došlo ke změně na postu křiklouna a Kari byl nahrazen Petrim. Druhé album „World Delirium“ spatřuje světlo světa v roce 2001 a opět sklízí pozitivní reakce na poli extrémní scény. FEASTEM opět vyráží na evropské turné, tentokrát s krajany GAF, které je v polovině přerušeno, tentokrát z důvodu okradení kapely. Roku 2012 vychází split 10“EP s KILL THE CLIENT u Doomstar Records a strana FEASTEM nese název „Swallow“. Roku 2013 je připraveno k vydání třetí album „Avaritia Humanae“ o Obscene Productions, jehož vinylovou podobu si vzali na starosti L´inphantile Collective.